Tom Parker, cunoscut ca membru al grupului britanico-irlandez The Wanted, a anunţat că răspunde bine la tratamentul pentru tumoarea cerebrală descoperită vara trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul a lăudat, într-un mesaj publicat joi pe Instagram, echipa medicală şi a precizat: „Reducere semnificativă. Acestea sunt cuvintele care mi-au fost spus astăzi şi nu mă pot opri din a le spune iar şi iar”.

Alături de o fotografie în care apare împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor, el a adăugat: „Astăzi este o zi bună”.

Parker, în vârstă de 32 de ani, a fost diagnosticat vara trecută, în urma a două atacuri, cu tumoare cerebrală inoperabilă.

„Mi-au spus: «Este o tumoare la creier»”, a povestit el în luna octombrie. „Am fost şocat. Este în stadiul patru şi mi-au spus că e terminal”.

Cântăreţul a anunţat atunci că urma tratament.

Parker fondat grupul The Wanted în 2009 împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness şi Nathan Sykes. Ei au devenit cunoscuţi în 2010 cu piesa „All Time Low”, care a ajuns pe primul loc în topul britanic al single-urilor. Un alt cântec al grupului, „Glad You Came”, lansat în 2011 împreună cu al doilea album, „Battleground”, a ajuns pe locul al treilea în Billboard Hot 100. Între piesele cunoscute ale grupului se numără „Heart Vacancy”, „Lose My Mind” şi „Chasing the Sun”.

Grupul s-a destrămat în 2014, pentru ca membrii să realizeze proiecte solo. Între altele, Tom Parker a jucat rolul Danny Zuko într-o producţie a musicalului „Grease”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.