Actorul american Tom Hanks a trimis un cadou şi o scrisoare de susţinere unui băiat australian în vârstă de 8 ani, hărţuit pentru este botezat Corona, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corona De Vries le-a scris lui Hanks şi soţiei lui, Rita Wilson, când aceştia erau în Queenland, unde au fost diagnosticaţi în luna martie cu Covid-19. 

„Am aflat de la ştiri că dumneavoastră şi soţia dumneavoastră aţi contractat coronavirusul. Sunteţi bine?”, a scris băiatul care a adăugat că îşi iubeşte numele, dar că la şcoală este strigat „coronavirus”. „Mă întristează şi mă supără când oamenii îmi spun aşa”.

Tom Hanks i-a trimis o scrisoare care începe cu „Dragă prieten Corona” şi un cadou - maşină de scris Corona pe care el a folosit-o în timpul carantinei.

„Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine şi soţia mea să ne simţim minunat! Mulţumim că eşti un prieten atât de bun. Prietenii fac prietenii să se simtă bine când lucrurile merg prost. Eşti singura persoană pe care o cunosc cu numele Corona - precum inelul din jurul Soarelui, o coroană”.

Hanks a continuat: „M-am gândit că această maşină de scris ţi se va potrivi. Am dus-o pe Coasta de Aur şi acum e înapoi la tine. Întreabă un adult cum funcţionează. Şi foloseşte-o pentru a-mi scrie înapoi”. 

Hanks şi Wilson au revenit de câteva săptămâni în SUA, după ce au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19.

Familia De Vries a declarat pentru Nine News, care l-a ajutat pe Corona să îi transmită scrisoarea lui Tom Hanks, că băiatul este foarte încântat să aibă „un nou prieten în SUA”.

Corona i-a scris lui Hanks datorită rolului Woody din filmele „Toy Story”, a mai spus familia. În finalul mesajului, actorul a scris de mână: „PS! You have a friend in me (ai un prieten în mine, n.r.)”, referire la cântecul din film.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.