Tom Cruise s-a rănit la filmările de la Londra pentru partea a şasea din franciza "Misiune imposibilă", film a cărui lansare este aşteptată pe 27 iulie 2018 şi care îi are ca protagonişti pe Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett şi Alec Baldwin, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cruise făcea o cascadorie pe platoul de filmare sărind de pe o clădire pe alta. Într-un videoclip obţinut de TMZ se vede cum actorul aterizează, dar alunecă pe margine. 

A fost capabil să se ridice pe propriile picioare, dar a început să şchipăteze. După câţiva paşi, s-a aplecat câteva secunde, înainte de a sări înapoi. Nu se ştie cât de serios s-a rănit. 

Actorul american a anunţat de curând că tilul continuării filmului ”Top Gun”, care se află în pregătire la Hollywood, este ”Top Gun: Maverick”.

Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, este actor, producător şi regizor american. După ce a interpretat câteva roluri secundare, a jucat primul rol principal important în drama cu accente comice ”Risky Business”, în 1983. A devenit celebru după rolul principal din ”Top Gun” (1986), care l-a transformat într-un star internaţional. De atunci, actorul american a jucat în multe filme de succes, precum ”Rain Man”, ”Născut pe 4 iulie/ Born on the Fourth of July”, ”Oameni de onoare/ A Few Good Men”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Jerry Maguire” şi cele cinci lungmetraje din seria ”Misiune: Imposibilă”. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar şi de şapte ori la Globul de Aur - câştigând acest trofeu de trei ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.