Tom Cruise, care se bucură de succesul mondial cu „Top Gun: Maverick”, dezvoltă trei noi proiecte de filme, potrivit mass-media americane. Starul s-a asciat din nou cu scenaristul şi regizorul Christoph McQuarrie, care lucrează la majoritatea filmelor sale de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Deadline, unul dintre proiectele sale va fi o comedie muzicală concepută special pentru Tom Cruise. 

Cantonat în ultimii ani pe filme de acţiune, actorul a jucat într-un singur film muzical, „Rock of Ages”, în 2012. Dar filmul, criticat de specialişti, a trecut neobservat în cinematografe. 

Cei doi lucrează şi la un nou film de acţiune care are potenţialul de a deveni o franciză. Cruise şi McQuarie au în vedere un spin-off despre personajul Les Grossman, un producător de film exuberant pe care Tom Cruise îl joacă în „Tropic Thunder”.

Tom Cruise filmează în prezent „Mission Impossible 8”. A şaptea parte din franciză trebuie să aibă premiera în iulie 2023 iar a opta este prevăzută pentru iunie 2024. Povestea, numită „Dead Reckoning”, este secretă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.