Toboşarul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee, a fost acuzat de agresiune sexuală, într-un incident petrecut în 2003, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un nou proces civil intentat vineri de o femeie pe numele Jane Doe - şi relatat de Rolling Stone - îl acuză pe Lee că "a pipăit-o cu forţa, a sărutat-o şi a penetrat-o cu degetele şi a încercat să o forţeze să facă copulare orală". Femeia fusese invitată în elicopter de pilotul David Martz şi credea că va face un tur de vizitare a oraşului San Diego, dar i s-a spus că va zbura cu Lee spre Los Angeles.

Lee ar fi invitat-o în cabina de pilotaj unde a agresat-o. "Reclamanta era în lacrimi, dar nu avea unde să se ducă - era prinsă în capcană şi nu avea prea multă mobilitate pentru a părăsi cabina de pilotaj", se arată în proces. Ea a susţinut că Martz şi Lee au băut alcool şi au luat droguri în timp ce se aflau la bord.

Niciunul dintre pârâţi,  Mayhem Touring, Tommy Lee Inc, A Natural High Helicopters şi Social Helicopters, nu a comentat încă acuzaţiile. Femeia cere daune-interese. Ea a declarat că nu a raportat anterior evenimentul pentru că nu credea că poliţia îi va trata cazul cu seriozitate şi că a fost un incident izolat. Ea crede acum că Martz şi Lee "au avut un istoric de comportament indecent şi ilegal în elicopterul lui Martz".

Martz a murit în 2015, când un avion pe care îl pilota s-a prăbuşit. În 2009, el a fost reţinut sub suspiciunea că a pilotat un avion sub influenţa alcoolului, dar un test nu a fost concludent. El şi-a pierdut licenţa de pilot de trei ori, inclusiv după o ocazie în care a făcut sex oral cu o vedetă de film pentru adulţi în timp ce pilota un elicopter.

Lee a fost, de asemenea, închis pentru şase luni în 1998 pentru că şi-a agresat fizic soţia, Pamela Anderson.

Mötley Crüe a încheiat un turneu comun cu Def Leppard la începutul acestui an, iar setul lui Mötley Crüe a fost descris ca fiind "grosolan şi moale" într-o recenzie a publicaţiei The Guardian.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.