Titlul continuării filmului „Space Jam” a fost dezvăluit de baschetbalistul LeBron James, care interpretează rolul principal în producţia Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Superstarul NBA a publicat, joi, pe Instagram o imagine în care apare purtând o şapcă pe care este inscripţionat „Space Jam: A New Legacy”. Aceasta a fost preluată şi de contul oficial de Twitter al filmului.

La începutul anului trecut, Warner Bros. a anunţat că lungmetrajul cu LeBron James în rol principal va fi lansat pe 16 iulie 2021.

Nu este clar dacă această dată rămâne valabilă, având în vedere schimbarea programărilor făcută de majoritatea studiourilor cinematografice din cauza pandemiei.

Malcolm D. Lee va regiza continuarea succesului din 1996, care i-a avut în rolurile principale pe Michael Jordan şi personajul animat Bugs Bunny.

Lee l-a înlocuit în iulie 2019 pe Terence Nance, din cauza unor neînţelegeri între acesta şi producători.

Este pentru prima dată când James va interpreta un rol principal într-un film.

„Space Jam” (1996) a generat încasări de 230 de milioane de dolari la nivel mondial. În film au mai apărut Larry Bird, Charles Barkely, Patrick Ewing, Larry Johnson, Shawn Bradley şi Muggsy Bogues.

Este presupus că şi în continuarea lungmetrajului vor juca sportivi din NBA, însă nu a fost confirmat deocamdată vreun nume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.