Comedia fantasy „Thunder Force”, cu Melissa McCarthy şi Octavia Spencer în rolurile principale, „Shadow and Bone”, o poveste fantastică bazată pe romanele semnate de Leigh Bardugo, „Sexify”, serial original polonez în care trei prietene încearcă să creeze o aplicaţie despre sex, lungmetrajul de animaţie „The Mitchells vs. The Machines” şi „And Tomorrow the Entire World”, propunerea Germaniei pentru o nominalizare la Oscar 2021, se numără între premierele lunii aprilie pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o lume în care super-răufăcătorii apar la tot pasul, două prietene din copilărie între timp înstrăinate fac din nou echipă după ce una dintre ele găseşte o metodă care le oferă superputeri pentru a-şi putea proteja oraşul. „Forţa tunetului/ Thunder Force”, regizat de Ben Falcone, va fi lansat pe 9 aprilie. 

Bazat pe romanele de mare succes internaţional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, serialul „Shadow and Bone” este povestea unei lumi sfâşiate de război, în care o simplă luptătoare orfană, pe nume Alina Starkov, dezlănţuie o putere extraordinară, care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei. Serialul va fi disponibil din 23 aprilie.

„Sexify”, o poveste distractivă şi provocatoare despre viaţa femeilor tinere moderne, va fi lansat pe 28 aprilie. Natalia este o ambiţioasă studentă la informatică şi visează să câştige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este o aplicaţie inovatoare care să satisfacă nevoile sexuale şi curiozitatea colegilor ei. Astfel, decide să îşi unească forţele cu două prietene. Din dorinţa de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă şi complicată a sexului, învăţând tot mai multe despre ele însele.

Un alt serial care va debuta pe platformă este „The Serpent”, din 2 aprilie. Bazată pe evenimente reale, acţiunea are loc în anii ’70, când criminalul Charles Sobhraj urmăreşte călători care explorează traseul numit „hippie trail” din Asia de Sud. 

Pe 14 aprilie va debuta serialul de comedie „Dad Stop Embarrasing Me!”, despre un tată singur, proprietarul unei companii de produse cosmetice, care învaţă să fie părinte după ce fiica lui, o adolescentă încăpăţânată, se mută cu el.

„Why Are You Like This”, un serial-satiră despre generaţia Y din Melbourne, va debuta pe 16 aprilie.

Drama „And Tomorrow the Entire World/ Und morgen die ganze Welt”, regizată de Julia von Heinz, care vorbeşte despre extremismul politic şi mişcarea Antifa, va fi disponibilă pe Netflix din 30 aprilie. Filmul a fost propunerea Germaniei pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun lungmetraj internaţional” a premiilor Oscar 2021.

În aceeaşi zi va fi lansată şi animaţia „The Mitchells vs. The Machines”, comedie de acţiune. Lungmetrajul regizat de Mike Rianda, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jeff Rowe, are în centru o familie obişnuită care se confruntă cu cea mai mare provocare din existenţa sa: salvarea lumii de la apocalipsa roboţilor.

Printre documentarele ce vor fi lansate se numără filmul evenimentului „Dolly Parton: A Musicares Tribute”, pe 7 aprilie. Interpreţi celebri o sărbătoresc pe artista country desemnată MusiCares Person of the Year.

„Life in Colour with David Attenborough” va fi disponibil din 22 aprilie. Folosind o tehnologie inovativă şi o nouă perspectivă, acest documentar explorează natura şi animalele care se folosesc de culoare pentru a supravieţui în sălbăticie.

Lungmetrajul românesc „Monştri.”, de Marius Olteanu, se numără între titlurile licenţiate ce vor fi lansate luna aceasta pe platformă. Între acestea se regăsesc documentarul „Ronaldo”, animaţiile „Shrek” şi „Shrek 2”, dar şi „Shrek The Musical”, lungmetrajul „The Big Lebowski” al fraţilor Joel şi Ethan Coen, cu Jeff Bridges în rol principal, „The Game”, cu Michael Douglas, „All Is Lost”, cu Robert Redford, şi „In The Name of The Father”, cu Daniel Day-Lewis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.