Thrillerul „Furia unui om periculos/ Wrath of Man”, regizat de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rol principal, va fi lansat în 2021, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o ambuscadă mortală, Fortico Securities din Los Angeles aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur şi simplu ca „H”. Pe măsură ce învaţă de la partenerul Bullet (Holt McCallany) cum merg lucrurile, H pare a fi un tip liniştit, cu capul plecat, care munceşte pentru a-şi câştiga existenţa. Dar când el şi Bullet devin ţintele unei tentative de jaf, abilităţi lui sunt dezvăluite.

Motivaţia lui devine clară pe măsura ce păşeşte pe un drum dramatic şi irevocabil pentru a regla conturile. În fapt, H caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său.

Bazat pe filmul francez „Le convoyeur”, lungmetrajul lui Ritchie îi mai are în distribuţie pe Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Niamh Algar, Laz Alonso, Scott Eastwood şi Eddie Marsan.

Filmul este regizat după un scenariu scris de Ivan Atkinson, Marn Davies şi Guy Ritchie. Bill Block şi Atkinson sunt producători.

„Furia unui om periculos” va avea premiera în cinematografele din România în 2021.

Cel mai recent film al lui Ritchie, „The Gentlemen”, a rulat în cinematografele româneşti la începutul anului 2020.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.