Thrillerul „Furia unui om periculos/ Wrath of Man”, regizat de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o ambuscadă mortală, Fortico Securities din Los Angeles aduce în echipă un angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur şi simplu ca „H”. Pe măsură ce învaţă cum merg lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi un tip liniştit, care munceşte pentru a-şi câştiga existenţa. Dar când el şi Bullet devin ţintele unei tentative de jaf, abilităţi lui sunt dezvăluite. Motivaţia lui devine clară pe măsura ce păşeşte pe un drum irevocabil pentru a regla conturile. De fapt, H caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său.

„Wrath of Man” a generat încasări de 8,1 milioane de dolari în primul weekend, potrivit boxofficemojo.com, şi este unul dintre puţinele filme care au fost lansate în această perioadă exclusiv în sălile de cinema.

La nivel internaţional, filmul a înregistrat încasări de 17,6 milioane de dolari, iar luni va debuta şi în China.

În top 10 al box office-ului nord-american se mai află un debut - comedia „Here Today”, cu Tiffany Haddish şi Billy Crystal. Filmul a generat încasări de 900.000 de dolari, debutând pe poziţia a şaptea în clasament.

Lungmetrajul regizat de Crystal, care are în centru improbabila prietenie dintre un scenarist de comedie în vârstă şi o cântăreaţă în devenire, a primit critici împărţite.

După al treilea weekend de la debut, animaţia japoneză „Demon Slayer: Mugen Train” a ocupat locul al doilea în top, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Mortal Kombat”, regizat de Simon McQuoid, s-a clasat pe locul al treilea, cu încasări de 2,37 de milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare, în timp ce lungmetrajul SF „Godzilla vs. Kong”, de Adam Wingard, a ocupat locul al patrulea, cu încasări de 1,93 de milioane de dolari în al şaselea weekend.

„Raya and the Last Dragon”, animaţie Disney realizată pe computer, a generat, în al zecelea weekend de la premieră, 1,86 milioane de dolari şi s-a clasat pe poziţia a cincea.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de „Separation”, „Here Today”, „Nobody”, „The Unholy” şi „Tom and Jerry”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.