Thrillerul psihologic „Femeia de la fereastră/ The Woman in the Window”, cu Amy Adams şi Gary Oldman în distribuţie, va fi lansat de Netflix la jumătatea lunii mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anna Fox (Amy Adams) locuieşte la New York, este psiholog specializat pe probleme ale copiilor şi suferă de agorafobie. Privind pe fereastră, începe să urmărească o familie perfectă, care locuieşte peste drum. Viaţa ei este dată peste cap în momentul în care, fără să vrea, devine martora unei crime îngrozitoare.

Filmul este bazat pe romanul omonim, adaptat de Tracy Letts şi dezvăluie secrete şocante dintr-o lume în care nimeni nu este ceea ce pare.

Din distribuţie fac parte Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh şi Julianne Moore.

Netflix a lansat vineri trailerul filmului regizat de Joe Wright. Lungmetrajul va fi lansat pe 14 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.