Cântăreţul pop canadian The Weeknd va susţine recitalul din pauza Super Bowl 2021, a anunţat National Football League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va urma Shakirei şi lui Jennifer Lopez, al căror show susţinut în Florida în luna februarie a fost urmărit de 104 milioane de oameni.

„Creştem urmărind cei mai mari artişti cântând la Super Bowl şi nu poţi decât visa să fii în acea ipostază”, a spus cântăreţul, care s-a declarat onorat să fie în centrul celebrei scene.

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a devenit unul dintre cele mai titrate nume din ultimul deceniu.

Cel mai recent album al lui, „After Hours”, a ocupat primele locuri în topurile din SUA şi Europa, iar single-ul „Blinding Lights” a devenit cea mai longevivă prezenţă în top 5 al Billboard Hot 100.

Artistul în vârstă de 30 de ani a câştigat până acum trei premii Grammy şi este aşteptat să se regăsească în lista nominalizărilor pentru ediţia de anul viitor.

Spectacolul din pauza Super Bowl este unul dintre cele mai cunoscute evenimente muzicale. Între cei care au fost protagonişti se numără Michael Jackson, Prince, Madonna, Lady Gaga şi Beyonce.

Anul viitor, finala va avea loc pe Raymond James Stadium din Tampa Bay (Florida), pe 7 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.