Artistul canadian The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a anunţat că turneul mondial de promovare a albumului „After Hours”, programat iniţial să debuteze în iunie 2020, va fi lansat în vara lui 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datele concertelor „After Hours ’til the Dawn” vor fi anunţate în săptămânile următoare.

Itinerariul general va cuprinde stadioane din America de Nord şi Sud, Europa, Asia, Australia, Africa şi Orientul Mijlociu, artistul dorindu-şi, după cum a anunţat, „ceva mai mare şi special pentru fani”.

Albumul „After Hours”, cel mai de succes al anului 2020, cuprinde piese ca „Blinding Lights”, cel mai longeviv single prezent în topul american, „In Your Eyes” şi „Save Your Tears”.

La jumătatea lunii august, „Blinding Lights”, lansată de el în noiembrie 2019, petrecuse deja 88 de săptămâni consecutiv în Billboard Hot 100, doborând recordul deţinut de trupa Imagine Dragons cu „Radioactive”, cu 87 de săptămâni în perioada 2012 - 2014.

„After Hours” a acumulat, la nivel global, mai mult de 7 miliarde de accesări online audio şi video. Acesta este unul dintre cele 44 de discuri şi single-uri certificate cu platină şi aur în care a fost implicat.

De-a lungul carierei sale de un deceniu, The Weeknd a lansat patru albume de studio şi a stabilit mai multe recorduri Billboard: a avut 34 de piese în top 40 în Billboard Hot 100, inclusiv şase clasări pe prima poziţie, dintre care trei melodii de pe albumul „After Hours” (lansat în martie 2020) - „Heartless”, „Blinding Lights” şi versiunea „Save Your Tears” cu Ariana Grande (care se află acum pe primul loc, la mai mult de un an de la lansarea single-ului original).

Cel mai recent single al lui este „Take My Breath”, lansat în august 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.