Grupul bucureştean The Mono Jacks va marca, pe 3 februarie, un an de la apariţia albumului „Gloria” printr-un concert live, susţinut fără public la clubul Expirat, ce va fi transmis online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul va fi transmis în direct pe platforma Streamerse.net, începând cu ora 21:00.

Anul trecut, pe 8 februarie 2020, The Mono Jacks lansa al treilea album din carieră printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. A urmat un turneu naţional de promovare, întrerupt însă de pandemie.

Concertul de săptămâna viitoare va cuprinde un playlist special.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe Streamerse şi în reţeaua iabilet.ro, la preţul de 35, 50 şi 75 de lei.

„Pentru mulţi dintre fanii noştri, acela a fost ultimul concert live la care au participat înainte să înceapă toată nebunia, iar pentru noi amintirea acelei zile a fost un adevărat medicament în lunile de lockdown. Aşa că e o mare bucurie să revenim toţi patru pe scenă şi să cântăm piesele de pe «Gloria». Chiar dacă fanii noştri vor fi acasă şi se vor bucura de concert în faţa televizorului sau a laptop-ului, îi vom simţi la fel de aprope ca anul trecut la Arene”, a transmis Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Grupul rock The Mono Jacks a fost fondat de Doru Trăscău (fost lider al trupei ab4) în 2008. Primul album de studio - „Now In Stereo” - a apărut în 2010. Ulterior, au avut loc mai multe schimbări de componenţă şi un hiatus de doi ani până în 2017, de când datează formula actuală. The Mono Jacks a lansat la finalul aceluiaşi an al doilea album, „Uşor distorsionat”, pe care sunt incluse single-urile „Un sfert de secundă”, „Infinit” şi „1000 de DA”. Cel de-al treilea album, „Gloria”, a apărut la începutul anului 2020. 

Trupa a concertat la mai mule festivaluri importante, precum Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania şi Electric Castle, şi a susţinut mai multe turnee la nivel naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.