Actriţa Meg Bellamy interpretează unul dintre cele mai memorabile momente ale lui Kate Middleton din perioada petrecută la Universitatea St Andrews, într-un nou clip lansat de Netflix. Partea a doua "The Crown" sezonul 6 a debutat pe Netflix şi încheie seria celor şase sezoane ale primului serial original Netflix produs şi filmat în întregime în Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbind despre experienţa de la filmările acestei scene, Meg a precizat: "Cred că la început am fost puţin îngrijorată doar pentru că era prima dată când simţeam că retrăiesc un eveniment cheie pe care îmi aminteam că l-am văzut la ştiri. Dar în ziua în care am filmat a fost complet diferit, a fost uimitor. Momentul a fost regizat de Erik Richter Strand şi m-a făcut imediat să mă simt foarte relaxată, iar Polly Bennet s-a ocupat de coregrafie. A fost o experienţă eliberatoare şi a fost atât de marcantă pentru stima de sine! M-am distrat pe cinste". 

Din 2016, "The Crown" a fost nominalizat şi a câştigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) şi multe altele.

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a şi evenimentele politice şi personale care i-au modelat domnia.

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare. Ultimul capitol este spus în şase episoade (Partea 2). Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morţii mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles şi Camilla şi începuturile unui nou basm regal odată cu William şi Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey şi Luther Ford în rolurile prinţului William şi ale prinţului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toţi cei trei actori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.