Marvel a lansat primul teaser din partea a patra a aventurilor supereroului Thor, intitulată „Thor: Love and Thunder”. Natalie Portaman revine în franciză, în rolul Jane Foster, de această dată mult mai puternică. Pe melodia formaţiei Guns ‘N Roses „Sweet Child ‘O Mine”, teaser-ul începe cu Thor, interpretat de Chris Hemsworth care încearcă să se redescopere, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 8 iulie. 

Acesta urmează după „Avengers: Endgame”, care s-a încheiat cu Thor Odinson (Chris Hemsworth) în derivă după căderea regatului său Asgard, lăsând Pământul cu Gardienii Galaxiei.

Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper şi Vin Diesel îşi reiau rolurile şi în această parte a francizei.

Portman reia rolul lui Jane după ce a apărut ultima dată în „Thor: The Dark World” din 2013. Ea a părăsit franciza din cauză că nu a fost mulţumită de faptul că regizoarea Patty Jenkins a fost înlocuită cu Alan Taylor. Cu toate acestea, Waititi a convins-o direct pe Portman să se întoarcă la MCU pentru proiect.

Cel mai important moment al teaserului este în ultimele secunde, când Jane Foster este prezentată drept noul Mighty Thor.

Povestea „Love and Thunder” este bazată pe cartea de benzi desenate a lui Jason Aaron „The Mighty Thor”. 

Waititi a scris scenariul împreună cu Jennifer Kaytin Robinson. Filmul este produs de Kevin Feige şi Brad Winderbaum.

Filmările au avut loc la Sydney, Australia, anul trecut, după ce au fost întârziate, în mod repetat, din cauza pandemiei de Covid-19. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.