Cântăreaţa Taylor Swift şi parcul de distracţii Evermore din Utah au renunţat la procesele deschise în februarie, potrivit reprezentanţilor artistei, iar acţiunile legale au fost retrase fără să implice o înţelegere financiară, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca o soluţionare a ambelor procese, părţile vor renunţa la acţiunile lor legale fără o înţelegere financiară”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanţii lui Swift.

Evermore Park, în prezent închis din cauza crizei sanitare, a iniţiat un proces împotriva lui Swift pe 2 februarie. A susţinut că albumul lansat de ea în decembrie 2020, „Evermore”, şi obiectele promoţionale legate de acesta încalcă marca deţinută de parc.

De cealaltă parte, la finalul lunii februarie, avocaţii cântăreţei Taylor Swift au răspuns procesului cu o acţiune legală pentru încălcarea drepturilor de autor, având în vedere că interpreţii costumaţi ai parcului au interpretat, fără autorizaţie, piese ale lui Swift, în ciuda solicitărilor făcute în trecut de organizaţia BMI, lider în managementul drepturilor muzicale.

Evermore Park solicita un proces cu juraţi şi cerea despăgubiri, la fel şi avocaţii lui Swift.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.