Cântăreţele Taylor Swift şi Billie Eilish sunt marile câştigătoare ale galei MTV Europe Music Awards, care a avut loc duminică seară la Sevilia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Americancele Swift şi Eilish au obţinut câte două trofee. 

Taylor Swift a fost desemnată „Best U.S. act” şi s-a impus la categoria „Best video”, cu „Me!”, în timp ce Eilish a fost aleasă „Best new artist” şi a câştigat trofeul secţiunii „Best song”, cu „Bad Boy”, devansându-i pe Ariana Grande, Lil Nas X, Post Malone, Camila Cabello şi Shawn Mendes, care a fost desemnat „Best astist”.  

Eilish, Swift şi Mendes nu au fost prezenţi la ceremonie pentru a-şi ridica premiile, dar au transmis mesaje de mulţumire.

Două trofee a câştigat şi grupul K-pop BTS, la categoriile „Best live performance” şi „Biggest fans”.

Pe scena galei au urcat, între alţii, Becky G, Mabel, Halsey şi Rosalía. Dua Lipa a deschis evenimentul, cu cea mai recentă piesă a ei, „Don’t Start Now”. Solistele au fost acompaniate de numeroşi dansatori şi au impresionat prin coregrafii complexe.

Liam Gallagher, care a fost recompensat cu trofeul onorific Rock Icon, a încheiat seara cu „Once”, urmată de „Wonderwall”.

Lista câştigătorilor MTV EMA 2019:

Best video: Taylor Swift, „Me!” (ft. Brendon Urie)

Best artist: Shawn Mendes

Best song: Billie Eilish, „Bad Guy”

Best collaboration: Rosalía, J Balvin, Con Altura ft. El Guincho

Best new: Billie Eilish

Best pop: Halsey

Best live: BTS

Best rock: Green Day

Best hip hop: Nicki Minaj

Best alternative: FKA Twigs

Best electronic: Martin Garrix

Best push: Ava Max

Best work, stage: Muse (Bilbao, Spania, 2018)

Biggest fans: BTS

Best U.S. act: Taylor Swift

Best U.K. act: Little Mix

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.