Taylor Swift nu va participă, duminică, la gala premiilor Grammy de la Los Angeles deşi artista a primit trei nominalizări, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa melodiei "Lover", în vârstă de 30 de ani, a fost selectată la categoriile: "cântecul anului" ("Lover"), "cel mai bun album pop" ("Lover") şi "cea mai bună interpretare solo" ("You Need to Calm Down").

Cea de-a 62-a ediţie a premiilor Grammy va fi difuzată duminică noapte, de CBS. 

Documentarul "Miss Americana" despre Taylor Swift va fi lansat de Netflix pe 31 ianuarie. Regizat de Lana Wilson, filmul a avut premiera oficială la festivalul Sundance, pe 23 ianuarie.

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift - desemnată artista deceniului la American Music Awards 2019 - a lansat anul trecut al şaptelea album de studio, „Lover”. În plus, cântăreaţa pop - cu zece premii Grammy în palmares - este artistul cu cele mai mari venituri înregistrate în ultimul an, 185 de milioane de dolari, potrivit Forbes. În 2020, cântăreaţa americană va fi cap de afiş al festivalului Glastonbury, care sărbătoreşte cinci decenii de la debut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.