Cântăreaţa americană Taylor Swift a decis să nu înscrie noua variantă a albumului „Fearless” pentru a fi luat în considerare la gala premiilor Grammy de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Versiunea originală a fost desemnată „albumul anului” şi „cel mai bun album country” în 2010, dar nu va putea acum repeta performanţa.

„Evermore”, al doilea album lansat de ea anul trecut, după „Folklore” - premiat cu Grammy în 2021 - va fi competiţie pentru nominalizare.

Cântăreaţa a anunţat în 2019 că îşi va înregistra din nou toate albumele, în urma acordului controversat de 300 de milioane de dolari dintre Scooter Braun şi fondatorul Big Machine Label Group, Scott Borchetta.

„Red”, apărut în 2012, va fi al doilea album din discografia ei care va fi reînregistrat şi artista a anunţat că îl va lansa în luna noiembrie.

Gala premiilor Grammy va avea loc în 2022 la Los Angeles, pe 31 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.