Tatăl actriţei americane Meghan Markle a spus, marţi, că motivul pentru care nu va putea participa la nunta fiicei lui cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord este acela că are nevoie de o intervenţie la inimă, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thomas Markle, care trăieşte în Mexic, a fost citat de site-ul tabloid TMZ spunând că urmează să sufere, miercuri dimineaţă, o intervenţie la inimă.

Markle, în vârstă de 73 de ani, urma să îşi conducă fiica la altar în prezenţa a 600 de invitaţi, între care membri ai familiei regale britanice şi numeroase celebrităţi

Însă, Thomas Markle a schimbat planurile în această săptămână, anunţând că nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă, deoarece nu vrea să îi afecteze imaginea acesteia sau pe cea a familiei regale, după ce a fost dezvăluit că el a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, cu ajutorul unui fotograf pe care l-a plătit. El a precizat şi că a fost spitalizat după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un infarct.

Marţi, Thomas Markle a mai fost citat de TMZ spunând că „detestă ideea că va lipsi la unul dintre cele mai importante momente din istorie şi că nu îşi va conduce fiica spre altar”.

Ulterior, el a spus că medicii l-au programat pentru o intervenţie la inimă, miercuri dimineaţă. „Doctorii vor elimina blocajul circulaţiei sângelui şi îmi vor pune un stent acolo unde este nevoie”, a spus el pentru TMZ.

Luni, Palatul Kensington a anunţat că declaraţia lui Thomas Markle „are o importanţă personală majoră pentru Meghan Markle”.  

„Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru Thomas Markle în această situaţie dificilă”, a transmis Palatul Kensington.

Thomas Markle a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunta fiicei lui cu prinţul Harry. Apoi, imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută. Alte imagini l-au arătat luându-şi măsuri pentru un costum pe care ar fi urmat să îl poarte la nunta fiicei lui.

Sora vitregă a lui Meghan Markle a declarat luni pentru un post de televiziune britanic că ea a fost cea care l-a îndemnat pe tatăl lor să facă fotografii „pozitive” pentru paparazzi, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Daily Mail a publicat duminică o înregistrare a unei camere de securitate în care Thomas Markle este văzut sosind la cafenea împreună cu un fotograf.

Samantha Markle şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, spunând că este „vinovată pe de-a-ntregul”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.