Târgul de Crăciun din Sibiu se va deschide, vineri, 17 noiembrie, peste o sută de expozanţi urmând a participa la eveniment. Mai mult de o treime dintre ei sunt la prima prezenţă la Sibiu. Pentru prima dată în istoria târgului, spaţiul expoziţional va fi extins în curtea Palatului Brukenthal, unde se vor expune produse handmade şi patiserie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Târgul de Crăciun de la Sibiu revine în Piaţa Mare începând cu 17 noiembrie 2023. Peste 110 expozanţi îi întâmpină pe sibieni şi pe turişti cu numeroase produse, de la cadouri extrem de variate până la cele mai delicioase mâncăruri şi băuturi de sezon. Dintre aceştia, mai mult de o treime sunt la prima prezenţă în cadrul acestui eveniment”, anunţă, miercuri, Primăria Sibiu.

Potrivit acesteia, şi anul acesta dintre atracţiile principale fac parte spectaculoasele proiecţii pe clădirile din Piaţa Mare, Atelierul lui Moş Crăciun, roata panoramică, trenuleţul turistic şi patinoarul.

”O noutate a ediţiei din acest an a Târgului de Crăciun o constituie extindere acestuia în curtea Palatului Brukenthal. Această nouă locaţie este gândită ca o alternativă la forfota publicului din Piaţa Mare. Aici, vizitatorii vor întâlni expozanţi cu articole handmade deosebite, patiserii din Sibiu şi Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentaţi, dar şi multe surprize culinare”, msi snunţă Primăria Sibiu.

Aceasta precizează că nu va lipsi nici muzica, pe scena amplasată în curtea Palatului urmând să urce Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame şi alte formaţii de jazz, DJ-i de electro funk sau artişti de muzică clasică.

”Târgul de Crăciun vă aşteaptă în Piaţa Mare până în data de 2 ianuarie 2024, iar în curtea Muzeului Naţional Brukenthal până în 27 decembrie 2023. Evenimentul este organizat de Asociaţia Events for Tourism şi este inclus pe Agenda Culturală 2023 a Municipiului Sibiu”, a mai transmis primăria.

Târgul de Crăciun de la Sibiu este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate din ţară, în anii anteriori fiind inclus în topuri mondiale de profil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.