Primăria Capitalei anunţă, joi, că Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Constituţiei, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, iar primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, invită operatorii privaţi interesaţi să se înscrie. Cererile pot fi depuse până în 24 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În premieră, Primăria Capitalei deschide Piaţa Constituţiei operatorilor privaţi, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment - devenit o tradiţie a Capitalei - să contribuie la transformarea Bucureştiului într-o destinaţie preferată a turiştilor, a copiilor şi a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă”, a scris, joi, pe FAcebook, primarul general al Capitalei.  

Nicuşor Dan a transmis că cei interesaţi să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022.  

Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti anunţă că evenimentul va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piaţa Constituţiei. Se propune amenajarea Pieţei Constituţiei ca locaţie a evenimentului, astfel: zonă dedicată expozanţilor (târg), zonă pentru spectacole (scenă), zone tematice (Brad împodobit, Căsuţa lui Moş Crăciun, Iesle), zone de petrecere a timpului liber (spaţii dedicate jocurilor de iarnă, ateliere tematice pentru copii).

Formularul de înscriere precum şi documentele solicitate în vederea înscrierii vor fi completate, semnate şi transmise conform Regulamentului privind organizarea Târgului de Crăciun 2022 din Bucureşti – Piaţa Constituţiei, la sediul instituţiei din str. Lipscani 86 – 90 ,sector 3 Bucureşti.  

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin decizia internă a directorului ARCUB. 

Comisia va fi alcătuită din  5 membri: 3 experţi externi, un membru desemnat de Primarul General al Capitalei, un reprezentant din cadrul Direcţiei Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti. Un reprezentant din partea ARCUB va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecţie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.