Muzicianul american Jack White a lansat luni piesa „Taking Me Back”, primul lui single în decurs de aproximativ patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta este prima sa înregistrare publicată de la albumul „Boarding House Reach”, care a debutat în primăvara lui 2018 pe primul loc în Billboard 200.

Single-ul este produs de White la Third Man Studios din Nashville. Muzicianul este cel care cântă la toate instrumentele.

Piesa originală, inclusă în trailerul jocului video „Call of Duty: Vanguard”, a fost lansată pe canalul de YouTube al artistului împreună cu o versiune soft, intitulată sugestiv „Taking Me Back (Gently)”.

De 12 ori premiat cu Grammy, din 36 de nominalizări, Jack White este muzician şi, ocazional, actor. Născut pe 9 iulie 1975, în Detroit, a devenit cunoscut în calitate de  chitarist, pianist şi solist al trupei The White Stripes, care s-a destrămat în februarie 2011. Alte două proiecte de succes ale muzicianului sunt The Raconteurs (2005 - prezent) şi The Dead Weather (2009 - prezent). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.