Sylvester Stallone a dezvăluit săptămâna aceasta că a început să scrie un nou capitol din celebra saga a boxerului Rocky Balboa începută în 1976. De această dată va fi vorba despre un serial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-am început ziua scriind la o continuare a poveştii lui Rocky. Pentru streaming. La modul ideal, mai multe sezoane cu zece episoade pentru a ajunge la esenţa personajelor din tinereţea lor", a declarat actorul pe Instagram, publicând o fotografie cu ceea ce a lucrat. 

"Imaginaţi-vă o maşină a timpului care vă va transporta în tinereţea lui Rocky. O lume cinematografică cu personaje iubite de public de decenii", a spus actorul în acest text. 

Franciza Rocky urmează să revină pe marele ecran: o a treia parte din "Creed", cu Michael B. Jordan, va fi realizată de actor. 

În 2019, Stallone a anunţat că va regiza a doua parte din saga. În acest nou episod, Rocky se împrieteneşte cu un tânăr boxeur de pe stradă care trăieşte ilegal în Statele Unite. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.