O pereche de suspensori cu strasuri care au fost purtaţi de Elvis Presley este licitată în Marea Britanie, pornind de la preţul de 30.000 de lire sterline, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obiectul vestimentar a fost realizat pentru Elvis Presley de un fan, iar apoi a ajuns în colecţia lui Jimmy Velvet, cântăreţul care a deschis în Memphis un muzeu dedicat artistului.

Daniel Wade, manager al Paul Fraser Collectibles, care coordonează vânzarea, a spus că este ştiut că Elvis Presley a purtat suspensorii de câteva ori în anii 1970.

„Este un obiect extravagant. Este absurd. Este absolut Elvis”, a spus el.

Între loturile licitaţiei online se regăseşte o şuviţă din părul actriţei Marilyn Monroe, păstrată din 1962 - din noaptea în care i-a cântat preşedintelui John Kennedy - de coafeza ei. Aceasta este scoasă la vânzare pentru 250.000 de lire sterline.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.