Suspectul în cazul asasinării rapperului Nipsey Hussle a fost arestat, a anunţat poliţia din Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eric Holder, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat marţi, în oraşul Bellflower, fără a opune rezistenţă. El a fost reţinut fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, informează Variety.

Bărbatul era dat în urmărire de luni, după ce Hussle a fost împuşcat mortal duminică în faţa magazinului lui, Marathon Clothing, din Los Angeles.

Michel Moore, şeful LAPD, este de părere că cei doi se cunoşteau. Deşi ambii au făcut parte din bande diferite, motivul crimei pare să fi fost unul personal.

Holder a fost acuzat în 2012 pentru posesie ilegală de armă de foc şi a fost condamnat la 180 de zile de închisoare şi 3 ani de eliberare condiţionată.

Nipsey Hussle, născut în 1985, a lansat mai multe mixtape-uri înainte de a debuta discografic anul trecut cu „Victory Lap”. A fost nominalizat la premiile Grammy, în categoria „Best Rap Album”, câştigată de „Invasion of Privacy” al lui Cardi B.

A colaborat, între alţii, cu Drake, pentru piesa „Killer”, şi cu Snoop Dogg, pentru „Upside Down”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.