Rareş Gorcea, fost junior la echipele de fotbal U Cluj, Dinamo şi Vicenza, înfocat fan al echipei U Cluj, este câştigătorul primului sezon al emisiunii „Microbist de România”, de la TVR 1, şi a primit ca premiu un city break în Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gorcea, în vârstă de 26 de ani, a fost desemnat câştigătorul primului concurs destinat suporterilor din fotbalul românesc în ediţia din 7 iulie a emisiunii „Microbist de România", desfăşurată în Maldive.

Mulţumirile lui Rareş la finalul concursului s-au îndreptat către familie, dar şi către suporterii U Cluj. El a câştigat trei dintre cele zece probe individuale, iar, în final, după cumularea cu punctajul obţinut în clasamentul pe echipe, a avut 177 de puncte.

Locul al cincilea (egalitate, cu câte 115 puncte) a fost ocupat de Luis Ţurcanu, fan Poli Timişoara, şi Iulian Panciu, suporter FCSB. Locul al patrulea (121 de puncte) a fost ocupat de Nicu Perifan, suporter Farul Constanţa. Locul al treilea (egalitate de puncte, 126) a revenit lui Dan Buzărnescu, fan Universitatea Craiova, şi Bogdan Cristian, suporter Dinamo. Pe poziţia a doua, cu 149 de puncte s-a clasat Tudor Anton, susţinător al echipei FC Botoşani.

Muzeul clubului Beşiktaş Istanbul, deschis special pentru câştigător

În episodul al 12-lea, difuzat de TVR 1 pe 14 iulie, de la ora 22.00, va fi prezentată călătoria lui Rareş Gorcea prin Istanbul.

Deşi în plină pandemie la momentul filmării emisiunii, muzeul clubului Beşiktaş Istanbul a fost deschis doar pentru câştigătorul „Microbist de România". Tot lui i-a fost permis accesul în celebrul hamam AyaSophia Hurrem Sultan Hamam, o baie turcească pe care Hurrem, soţia lui Suleyman Magnificul, a construit-o pentru soţul ei chiar în centrul oraşului. Aici, Gorcea a primit un masaj special, unic în lume: masajul Gică Hagi.

În Istanbul, el a făcut un tur cu un iaht de lux pe Bosfor şi a vizitat câteva dintre atracţiile turistice ale oraşului: Sf. Sofia, Moscheea Albastră, Turnul Galata, hipodromul, bazarul şi o serie de lăcaşe de cult creştine foarte vechi, dar şi Palatul Topkapî, unde a avut prilejul să vadă Sabia lui Ştefan cel Mare expusă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.