Show-ul „Microbist de România”, filmat în Maldive, subacvatic, cu dronă şi în super slow-motion, va debuta miercuri, la ora 22:00, la TVR 1

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul show TV dedicat suporterilor îi provoacă pe fani să lupte pentru titlul de „Microbist de România”. Competiţia e prezentată, comentată şi arbitrată de Tudor Furdui, jurnalist al TVR.

Structurat în 13 episoade săptămânale, „Microbist de România” are loc pe o insulă de dimensiunea unui teren de fotbal. Zece microbişti trebuie să demonstreze că echipa pe care o iubesc este cea pentru care merită să faci orice. Trebuie să treacă probe solicitante: de la pescuit de peşte-spadă sau de ton galben uriaş, la fotbal în apă, dresaj de nuci de cocos, atletism cu labe de snorkeling, curse de crabi, până la plimbarea cu un paddleboard sau chiar înotul printre rechini.

În competiţie sunt înscrişi reprezentanţii suporterilor CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, „U” Cluj, Poli Timişoara şi Farul Constanţa.

Premiul este un „citybreak de fotbalist”, o vacanţă la care au acces cei pe care îi admiră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.