Apariţiile pe covorul roşu al galei Grammy, care a avut loc duminică seară, au fost diverse. Alicia Keys a impresionat prin naturaleţe, cântăreţele Rosalia, Billie Eilish şi Lizzo, prin unghii extravagante, iar bărbaţii, prin accesorii neobişnuite, de la voalete de tipul draperie la eşarfe durag.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazda serii, cântăreaţa şi compozitoarea Alicia Keys, a fost cea mai apreciată apariţie a galei. De 15 ori câştigătoare la Grammy, Keys a purtat o rochie lame, fără un umăr, un machiaj ultra-natural şi părul împletit şi strâns la spate, asemănător coafurii alese pentru noul ei album, „Alicia”, care urmează să fie lansat în martie.

Rosalia, Billie Eilish şi Lizzo s-au numărat între vedetele care au atras atenţia nu doar prin vestimentaţie, ci şi cu unghiile aplicate. Acestea au fost ornate cu diverse cristale şi au avut şi mesaje.

Eilish, marea câştigătoare a serii, şi-a asortat unghiile outfit-ului Gucci verde. Lizzo, care a primit opt nominalizări şi a câştigat trei trofee, a avut pictată cifra 8 pe fiecare unghie, decorată cu cristale. Ea a fost îmbrăcată într-o rochie albă Versace, purtând bijuterii în valoare de 2 milioane de dolari.

Spanioloaica Rosalia a ales culoarea roşu, iar unghiile ei au fost încărcate de cristale. „Am vrut să pregătesc ceva special pentru recital şi este cu adevărat strălucitor”, a spus ea pe covorul roşu, citată de The Hollywood Reporter.

Drept omagiu adus baschetbalistului Kobe Bryant, care a murit duminică într-un accident de elicopter, actriţa Priyanka Chopra, care a venit la ceremonie cu soţul ei, Nick Jonas, a avut pictat pe o unghie numărul 24.

Cântăreaţa Cardi B a apărut îmbrăcată într-o creaţie Thierry Mugler, pe care a accesorizat-o cu diamante în valoare de 5 milioane de dolari.

Actorul şi cântăreţul Billy Porter a ieşit în evidenţă şi la această gală. El a purtat o salopetă albastră cu o pălărie cu franjuri, rapperul Guapdad 400 a purtat un costum gri şi un durag lung, gen trenă, iar Orville Peck a ales, de asemenea, să îşi ascundă faţa cu o mască neagră, din piele, cu franjuri.

O mască transparentă, de tipul celor medicale, a purtat şi Billie Eilish, în timp ce Flavor Flav şi-a demonstrat pasiunea pentru ceasuri, purtându-le şi la mâna dreaptă şi în jurul gâtului.

Rapperul Tyler, The Creator a fost costumat în valet de hotel, iar cântăreaţa Maggie Rogers a asortat rochiei Chanel un termos.

Cea de-a 62-a ediţie a galei premiilor Grammy a avut loc duminică seară, la Staples Center din Los Angeles, unde numeroşi fani i-au adus un omagiu fostului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit în dimineaţa aceleiaşi zile, într-un accident de elicopter, iar artiştii au susţinut mai multe momente pe scenă în memoria sportivului care, în urmă cu doi ani, a câştigat şi un premiu Oscar.

Cântăreaţa Billie Eilish, în vârstă de 18 ani, şi fratele ei, producător, au câştigat şase trofee, după ce au primit şapte selecţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.