Stevie Wonder, Faith Hill, Jennifer Hudson, Fantasia şi Shirley Caesar se numără între artiştii care vor cânta, pe 31 august, la ceremonia de înmormântare a „Reginei musicii soul”, Aretha Franklin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia va avea loc la Detroit, iar între cei care îi vor aduce un omagiu se numără Ron Isley, Chaka Khan, Yolanda Adams, Jennifer Holliday şi Edward Franklin, unul dintre fiii artistei.

Lista celebrităţilor care vor fi prezente la înhumare a fost dată Associated Press de către agentul lui Franklin, Gwendolyn Quinn.

Slujba va reflecta rădăcinile gospel ale cântăreţei, iar pentru a marca aceasta, starurile care vor cânta sunt Marvin Sapp şi Vanessa Bell Armstrong.

Aretha Franklin Choir şi Aretha Franklin Celebration Choir au fost incluse, de asemenea, în program.

Ceremonia va avea loc la Greater Grace Temple.

Aretha Franklin a murit pe 16 august, în casa ei din Detroit, la vârsta de 76 de ani, după ce a suferit mai multă vreme de cancer la pancreas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.