Cineastul american Steven Spielberg a scos la vânzare iahtul de lux Seven Seas pentru aproximativ 160 de milioane de dolari, potrivit dirt.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starului de la Hollywood i-a fost livrată ambarcaţiunea cu lungime de 85 de metri şi peste 14 metri lăţime, executată pe comandă, în 2010.

După un deceniu şi după ce au apărut în 2015 informaţii că el a comandat un iaht şi mai mare, Seven Seas este scos la vânzare pentru 131 milioane de euro (circa 160 milioane de dolari).

Seven Seas a fost construit, după indicaţiile precise ale proprietarului, de şantierul olandez Oceano, iar designul interior şi decorul au fost semnate de Nuvolari & Lenard şi Molly Isaksen.

Ambarcaţiunea cu patru punţi are dimensiunile unei case din Beverly Hills şi poate găzdui 15 - 20 de oameni în şapte cabine.

Iahtul atinge o viteză maximă de 19,5 noduri şi are un echipaj format din 28 de persoane.

Între facilităţile oferite se numără o piscină, două centre spa, un lift, 17 televizoare, plus o cameră de proiecţii, un sistem de securitate bazat pe camere video şi un sistem inteligent care controlează sistemele audio-video, iluminatul, temperatura interioară şi ferestrele.

Seven Seas, observat anul trecut în Gibraltar, este înregistrat în insulele Cayman şi dispune de asemenea de trei bărci.

Spielberg şi-a botezat iahtul în semn de omagiu adus celor şapte copii ai lui şi soţiei sale, fosta actriţă Kate Capshaw.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.