Scriitorul american Stephen King a mărturisit că nu s-a implicat în noua adaptare a romanului său "IT", unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"IT", adaptat după romanul omonim al maestrului horror Stephen King din 1984, va conţine indicii din mini-seria din 1990 cu acelaşi nume. 

Trailer-ul filmului a stabilit un record de vizionări, devenind cel mai vizionat trailer în 24 de ore, când a fost lansat în martie. 

Prima vizionare a trailer-ului a avut un efect puternic asupra audieţei. Peste 11 milioane de vizualizări are trailer-ul oficial.

King a declarat pentru Variety că "nu s-a implicat deloc" în film, dar "le urează numai bine". El a adăugat: "Nu cred că mi-au trimis niciun ban din acest proiect. Dar poate că e un lucru bun. L-am văzut, e fabulos". 

"IT" este ultimul roman al lui King care a fost adaptat pentru ecran, după "Carrie", "The Shining" şi "Shawshank Redemption".

Filmul a fost regizat de Andrés Muschietti după un scenariu co-scris de regizorul Cary Fukunaga. 

După ce iniţial se spunea că Tilda Swinton va inerpreta rolul clovnului malefic, Bill Skarsgård a fost ales pentru rolul lui Pennywise.

Distribuţia îi înclude pe actorul Finn Wolfhard din "Stranger Things" şi pe Jaeden Lieberher din "Midnight Special", Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer şi Nicholas Hamilton.

Pelicula va intra în cinematografe din 8 septembrie. 

Stephen King, născut pe 21 septembrie 1947, este un celebru scriitor american de romane SF, fantasy şi horror. A publicat peste 50 de romane şi câteva sute de nuvele, care s-au vândut în peste 350 de milioane de copii pe plan mondial. Cărţile sale sunt adeseori adaptate în producţii cinematografice şi de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.