Două spectacole vor fi organizate, sâmbătă, de Primăria Iaşi, în centrul oraşului, pentru a marca finalul Sărbătorilor Iaşiului, printre cei care vor concerta numărându-se Ştefan Bănică jr, Delia, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Holograf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul spectacol este programat începând cu ora 13.00, în Piaţa Palatului Culturii, pe scenă urmând să evolueze artişti de muzică populară, printre care Gheorghe Turda, Ion Paladi, Ştefan Pintilie şi Ilie Caraş.

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, pe aceeaşi scenă va avea loc un alt concert, susţinut de Holograf, Ştefan Bănică jr., Delia, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mircea Baniciu, Nancy Brandes (Roşu şi Negru), Mario Fresh, A-Mill şi Yanis Pavel. La final este programat un foc de artificii.

Cele două spectacole vor marca sfârşitul Sărbătorilor Iaşiului.

Şefii Pprimăriei au explicat, miercuri, că în oraş sunt organizate două concerte cu specific diferit, pentru a acoperi o gamă cât mai mare de gusturi muzicale.

Bugetul alocat în acest an Sărbătorilor Iaşiului de către municipalitate se ridică la aproximativ 1,2 milioane de lei.

În oraş au loc în aceste zile conferinţe, evenimente sportive şi târguri, manifestările organizate de Primărie fiind desfăşurate de Zilele oraşului.

La Iaşi are loc în această săptămână şi pelerinajul religios de la Catedrala Mitropolitană, zeci de mii de pelerini fiind aşteptaţi să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, aşezate într-un baldachin în curtea lăcaşului de cult. Pelerinajul a început sâmbătă, iar până miercuri după-amiază au trecut pe la raclă 107.000 de persoane.

Vineri, va avea loc Sfânta Liturghie pe o scenă amplasată pe pietonalul Ştefan cel Mare în faţa catedralei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.