Statueta Oscar pe care actriţa Frances McDormand a primit-o duminică seară a fost furată pentru scurt timp în timpul Balului Guvernatorilor, iar bărbatul care a luat-o de pe o masa unde era lăsată a publicat un videoclip cu ea pe Facebook, după care a fost arestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Terry Bryant, în vârstă de 47 de ani, a fost acuzat de furt după ce a luat trofeul de pe o masă. În videoclipul publicat pe Facebook Live, el ţine statueta şi spune: „Am primit asta în seara aceasta! Este a mea. Am reuşit în seara asta!”.

El a sărutat statueta de câteva ori înainte de a-i lăsa pe cei din jur să o atingă şi chiar le-a permis să îşi facă mai multe fotografii cu ea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bryant a susţinut că a primit Oscarul pentru „muzică” şi că va merge la petrecerea Vanity Fair.

Bărbatul a fost arestat, potrivit Variety, iar reprezentanta actriţei Frances McDormand a transmis că ea şi trofeul „s-au reunit fericiţi”. Între timp, mai mulţi oameni au luat urma făptaşului. Cara Buckley de la New York Times a publicat pe Twitter o fotografie cu bărbatul, spunând că fotograful lui Wolfgang Puck l-a oprit şi trofeul a ajuns din nou la proprietară.

Hoţul a fost arestat în jurul orei locale 11.50, iar cauţiunea pe care trebuie să o plătească este de 20.000 de dolari, potrivit LAPD.

Balul Guvrnatorilor este petrecerea oficială organizată de Academia Americană de Film. El a avut loc la Ray Dolby Ballroom.

Frances McDormand a câştigat, la cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară, premiul pentru „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.