Spotify a creat liste de melodii şi un podcast pentru câinii rămaşi singuri acasă, după ce a constatat că aproximativ 74% dintre proprietarii de câini din Marea Britanie pun muzică pentru animalele lor, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania suedeză de streaming audio a anunţat că a lansat un podcast cu muzică liniştitoare, poveşti şi mesaje de calmare citite de actori, pentru a reduce stresul câinlor care sunt singuri acasă.

În acelaşi timp, listele de cântece destinate animalelor de companie sunt selectate de algoritmi pentru a răspunde caracteristicilor animalelor, cum ar fi energice sau lente.

Spotify a aflat prin intermediul unui studiu că unul din patru proprietari de animale pun muzică pentru ca aceştia să aibă parte de companie atunci când stăpânii sun plecaţi de acasă. O proporţie de 42% dintre proprietari au spus că animalele lor au un tip favorit de muzică.

Un sfert dintre proprietarii de animale afirmă că au văzut cum acestea dansează pe muzică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.