Spike şi trupa Robin and the Backstabbers sunt ultimele două nume-surpriză anunţate de organizatorii Catedral, festivalul de muzică şi arte vizuale cu un line-up curatoriat de Summer Well, care se va desfăşura în Grădinile Palas din Iaşi, în perioada 20 - 21 mai, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapperul Spike, cu milioane de fani în ţară şi peste hotare, şi Robin and the Backstabbers, formaţie cunoscută în zona de pop rock şi rock alternativ, se vor alătura Catedral, care cuprinde unii dintre cei mai populari artişti români şi străini ai momentului: Milky Chance, Sevdaliza, Theophilus London, Disco Sigaretta, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Dimitri’s Bats, Zimbru, CS84, Cassia.

În ambele zile ale festivalului, porţile Catedral se vor deschide pentru public începând cu orele 15.00, iar concertele se vor desfăşura până la miezul nopţii.

Vineri, în prima zi de festival, vor concerta: CS84, Zimbru, Alexandrina, Theophilus London, Sevdaliza, Robin and the Backstabbers şi Spike.

Sâmbătă, vor urca pe scenă Disco Sigaretta, Dimitri's Bats, Moonlight Breakfast, Cassia şi Milcky Chance.

Accesul la Catedral, pentru ambele zile ale festivalului, se face exclusiv pe bază de bilete, care pot fi cumpărate de aici https://catedralmusicfestival.ro/, pentru preţul de 179 de lei + 6% booking fee. Cei care vor să achiziţioneze un bilet doar pentru o singură zi a festivalului vor plăti 99 de lei + 6% booking fee. Totodată, caravanele Catedral, de la care se pot achiziţiona, de asemenea, bilete se plimbă prin tot Iaşul, una dintre ele poate fi găsită în faţa Iulius Mall. Organizatorii anunţă că accesul în Grădinile Palas, în perimetrul în care se va desfăşura evenimentul, va fi permis, în această perioadă, exclusiv festivalierilor.

Catedrala, cea mai mare scenă ridicată, până acum, pentru un festival de muzică din România, va fi construită din lumini şi este un proiect aparţinând echipei coordonate de artistul vizual Andrei Cozlac, distins cu două premii UNITER pentru video mapping, în 2020 şi în 2022. Andrei Cozlac şi cei patru VJ din echipa sa - Silviu Apostol (Luda), Marian-Mina Mihai (Lalu), Radu Marţin şi Daniel Mancaş - vor asigura spectacolul integral New Media al CATEDRAL.

În perimetrul în care se va desfăşura festivalul, spectatorii se vor putea bucura de o experienţă senzorială unică. Lounge-uri, o zonă instagramabilă, baruri, food zone, live cooking show-uri, instalaţii artistice de ultimă generaţie, toate se vor desfăşura pe ritmuri de muzică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.