„Spider-Man: No Way Home”, produs de Sony, film care a fost lansat în decembrie 2021, a reuşit să revină pe locul 1 în box office-ul nord-american, de Labor Day (Ziua Muncii).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sony a relansat filmul cu 11 minute de filmări suplimentare care s-au dovedit a fi tentante pentru unii fani de benzi desenate, aducând 6 milioane de dolari din 3.935 de cinematografe în weekend. Se aşteaptă ca „No Way Home” să încheie weekendul prelungit, luni, cu 7,6 milioane de dolari, scrie Variety. 

Odată cu revenirea în box office, „Spider-Man: No Way Home” a încasat 812,3 milioane de dolari în America de Nord, întărindu-şi poziţia de al treilea film cu cele mai mari încasări din istoria box office-ului autohton.

Pe locul doi în top, „Top Gun: Maverick” de la Paramount, a strâns 5,5 milioane de dolari între vineri şi duminică şi aproximativ 7 milioane de dolari până luni. Continuarea blockbusterului a generat până în prezent 700,3 milioane de dolari, devenind unul dintre cele şase filme care au depăşit vreodată acest prag pe plan intern.

„DC League of Super-Pets”, pentru care Dwayne Johnson şi Kevin Hart şi-au împrumutat vocile, a urcat pe trei. Filmul a generat încasări de 5,4 milioane de dolari. 

Filmul de acţiune „Bullet Train”, cu Brad Pitt în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe patru, în al cincilea weekend de la lansare, cu încasări de 5,4 milioane de dolari din 3.117 cinematografe. 

„The Invitation”, care a ocupat primul loc în box office weekendul trecut, a coborât pe locul cinci, cu 4,7 milioane de dolari din 3.114 cinematografe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.