„Spider-Man: Far from Home”, al şaptelea film al francizei şi al 23-lea Marvel, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 45,3 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Jon Watts, cu Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal şi Zendaya în distribuţie, a avut un buget de producţie de 160 de milioane de dolari, depăşit de mai mult de cinci ori până în prezent de încasările generate la nivel global - 847 de milioane de dolari - potrivit boxofficemojo.com.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Toy Story” şi-a menţinut poziţia secundă a actualului top nord-american. În al patrulea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 20,6 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Crawl”, de Alexandre Aja, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 12 milioane de dolari. Acţiunea are loc în timpul unui uragan de categorie 5, când o femeie încearcă să îşi salveze tatăl şi ajunge să fie prinsă într-o casă inundată, fiind nevoită să lupte cu aligatorii.

Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie”, regizată de Michael Dowse, cu Karen Gillan, Dave Bautista, Natalie Morales şi Kumail Nanjiani în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra a box office-ului nord-american, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce în al treilea weekend de la premieră a generat încasări de 6,7 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Aladdin” al lui Guy Ritchie s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre o poziţie. În al optulea weekend de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 5,8 milioane de dolari.

Filmul horror „Annabelle Comes Home”, al şaptelea din Universul Conjuring, a coborât trei locuri, până pe şapte, după al treilea weekend de la debut, când a generat încasări de 5,5 milioane de dolari.

Drama horror „Midsommar”, care spune povestea unui grup ce călătoreşte în Suedia pentru un festival, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre două poziţii, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Animaţia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a coborât două locuri în top, până pe nouă. În al şaselea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 3,1 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Men in Black International” a coborât două locuri, până pe zece. În al cincilea weekend de la lansare, a generat încasări de 2,2 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.