Spice Girls pregătesc un film animat în care vor fi eroine şi vor avea câte o putere distinctă, ce le reflectă personalitatea. Acest proiect este propus spre vânzare unor potenţiali parteneri de producţie, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei surse a publicaţiei Variety, toate cele cinci membre ale trupei Spice Girls au fost de acord să le fie utilizate imaginile pentru această animaţie.

Cele cinci membre ale grupului îşi vor împrumuta vocile pentru personajele lor - Victoria Beckham („Posh Spice”), Melanie Brown („Scary Spice”), Emma Bunton („Baby Spice”), Melanie Chisholm („Sporty Spice”) şi Geri Halliwell („Ginger Spice”).

„Spice Girls au planuri mari pentru acest proiect şi iau în calcul posibilitatea realizării unei francize la scală globală. Sunt cel mai de succes grup feminin din lume. Acest proiect este exact ceea ce au nevoie Marvel sau Disney”, a mai spus sursa Variety.

Spice Girls au spus recent că s-au întâlnit pentru a explora „câteva oportunităţi incredibile pe care le au împreună”. Însă, Victoria Beckham a spus că între aceste oportunităţi nu se numără şi susţinerea unor turnee. 

„Avem multe opţiuni, mai ales acum, când este nevoie de puţină putere feminină în lume”, a spus, recent, Emma Bunton.

Reprezentantul grupului, Simon Fuller, nu a comentat despre planurile de viitor ale acestuia.

Cele cinci membre ale grupului Spice Girls, care au cunoscut succesul internaţional în anii 1990, încă de la primul single, „Wannabe", s-au despărţit în 2000. Cântăreţele s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008 şi pentru ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi cu ocazia lansării comediei muzicale „Viva Forever!".
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.