Lungmetrajele de aventuri „Space Jam/ Meciul secolului”, „Gremlins/ Gremlinii”, „Mars Attacks!/ Atacul marţienilor”, „National Lampoon's Loaded Weapon I/ Alarmă de gradul I” şi „Free Willy/ Salvaţi-l pe Willy I” vor fi difuzate de Warner TV în zilele de luni din iulie, începând cu ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Space Jam/ Meciul secolului” (1996) şi „Free Willy/ Salvaţi-l pe Willy I” (1993) vor avea premiera la Warner TV în această lună, când primele zile din fiecare săptămână sunt decretate ca „Lazy Mondays/ Lunea Leneşă”.

„Meciul secolului”, recompensat între altele cu un trofeu Annie, va fi difuzat pe 3 iulie. Într-o încercare disperată de a câştiga un meci de baschet şi de a-şi câştiga libertatea, personajele Looney Tunes îi cer ajutorul campionului Michael Jordan.

Comedia sportivă live-action şi animată din 1996 este regizată de Joe Pytka şi scrisă de Leo Benvenuti, Steve Rudnick, Timothy Harris şi Herschel Weingrod. Filmul îl are protagonist pe Jordan, în rolul unei versiuni fictive a lui însuşi. Din distribuţie mai fac parte Wayne Knight şi Theresa Randle, însă apar şi Bill Murray şi mai mulţi jucători din NBA, în timp ce Billy West, Dee Bradley Baker, Kath Soucie şi Danny DeVito îşi împrumută vocile personajelor animate.

Lungmetrajul s-a bucurat de succes la public, înregistrând încasări de aproximativ 250 de milioane de dolari la nivel global.

„Free Willy/ Salvaţi-l pe Willy I” va putea fi urmărit în premieră la Warner TV pe 31 iulie.

Un băiat abandonat se împrieteneşte cu o orcă ţinută într-un parc de distracţii care se confruntă cu dificultăţi financiare. Când află că proprietarii acvariului se gândesc să distrugă acvariul pentru a obţine o importantă sumă din asigurare, omorând balena ucigaşă, el riscă totul pentru a o elibera.

„Free Willy”, dramă de familie din 1993, este regizat de Simon Wincer şi scris de Keith A. Walker şi Corey Blechman după o poveste de Walker. Filmul îi are în distribuţie pe Jason James Richter, la debutul său în lungmetraj, Lori Petty, Jayne Atkinson, August Schellenberg şi Michael Madsen, iar personajul omonim, Willy, este interpretat de Keiko.

Filmul a primit aprecieri pozitive din partea criticilor şi a fost un succes comercial, cu încasări de peste 153 de milioane de dolari.

„Gremlins / Gremlinii” (1984), regizat de Joe Dante, va fi difuzat de Warner TV pe 10 iulie.

Un tânăr încalcă din greşeală trei reguli importante în ceea ce priveşte noul său animal de companie şi dezlănţuie o mulţime de monştri răutăcioşi asupra unui mic oraş. Din distribuţia comediei fantastice fac parte Zach Galligan, Phoebe Cates, Hoyt Axton şi Keye Luke.

Comedia science-fiction „Mars Attacks!/ Atacul marţienilor” (1996), care beneficiază de o distribuţie cu nume importante ale cinematografiei, este inclusă în programul Warner TV pe 17 iulie.
Pământul este invadat de marţieni cu arme imbatabile şi cu un nemilos simţ al umorului. Filmul regizat de Tim Burton a fost lansat în 1996. Jack Nicholson, Pierce Brosnan, Sarah Jessica Parker, Annnette Bening, Glenn Close şi Danny DeVito fac parte din distribuţie.

Comedia de acţiune „National Lampoon’s Loaded Weapon I/ Alarmă de gradul I” (1993), regizată de Gene Quintano, va fi difuzată pe 24 iulie.

Cu Emilio Estevez, Samuel L. Jackson, Jon Lovitz şi Tim Curry în distribuţie, parodia după „Lethal Weapon” şi alte filme are în centru doi poliţişti ieşiţi din comun care investighează un caz inedit – un ofiţer de poliţie a fost ucis pentru că deţinea un microfilm ce transforma cocaina în fursecuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.