Sora actorului Brandon Lee, Shannon Lee, s-a declarat „frustrată” de tragedia care a avut loc pe platourile de filmare de la pelicula „Rust” şi militează ca armele de foc să fie înlocuite cu arme false iar actorii să fie instruiţi să le folosească la filmări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorii care mânuiesc arme pe platourile de filmare trebuie să fie în prealabil instruiţi pentru siguranţa lor, a declarat luni Shannon Lee, sora actorului Brandon Lee, care a fost rănit mortal în 1993 la filmări. 

„Ei nu sunt învăţaţi cum să mânuiască armele. (...) Cred că un antrenament de siguranţă (trebuie să fie) obligatoriu pentru ca actorii să poată să-şi verifice armele ei înşişi şi să ştie să le folosească adecvat şi să asigure siguranţa celorlalţi”, a spus Shannon Lee pentru AFP în cadrul Festival Internaţional al Cinematografiei din Asia (FICA), luni, la Los Angeles.

Fiica lui Bruce Lee, legenda artelor marţiale, s-a declarat „frustrată” de tragedia care a a avut loc în Santa Fe, unde directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă de un glonte tras accidental de actorul Alec Baldwin. „Acest lucru nu ar fi trebuit să se repete”, a deplâns sora lui Brandon Lee, mort la vârsta de 28 de ani după ce a fost rănit la filmările pentru „The Crow” din 1993. 

Reacţionând la afirmaţiile lui Alec Baldwin care a declarat sâmbătă că „era o şansă la o mie de miliarde ca asta să se întâmple”, Shannon Lee a replicat: „L-am ascultat, dar nu are dreptate, asta s-a întâmplat deja înainte”. 

Shannon Lee cere în special ca armele de foc să fie înlocuite pe platourile de filmare cu unele false şi cu efecte vizuale şi sonore. Ea subliniază că „nu crede că este o idee populară în acest moment în industrie”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.