O continuare a serialului de televiziune "Who’s the Boss?" este în pregătire la Sony Pictures Television, anunţă site-ul Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tony Danza şi Alyssa Milano vor reveni pe ecran în rolurile Tony şi Samantha Micelli. Familii din lumea întreagă le-au urmărit relaţia tată - fiică de-a lungul a 196 de episoade, la ABC, între anii 1984 şi 1992.  

Serialul a avut o audienţă medie de 33 de milioane de telespectatori pe episod în timpul celui de-al optulea sezon difuzat de ABC. 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Who’s the Boss?" a fost nominalizat la 10 categorii ale premiilor Emmy şi cinci Golden Globes. 

Acţiunea din noua producţie are loc la 30 de ani după evenimentele din serialul original, care îl are în centru pe fostul jucător de baseball Tony Micelli care s-a retras din Liga Mare şi care acum este menajeră şi are grijă de fiica lui, Samantha Micelli. 

Din distribuţia originală, Judith Light (Angela) şi Danny Pintauro (Jonathan) îşi reiau rolurile secundare în noul serial. 

Danza şi Milano vor fi şi producători executivi, alături de Norman Lear, Brent Miller şi Dan Farah.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.