Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a cumpărat cu peste 11 milioane de dolari o casă în Malibu care a aparţinut actriţei Goldie Hawn, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietatea a fost vândută către Reynolds şi soţia lui, Aja Volkman, pentru 11,3 milioane de dolari.

Construită la finalul anilor 1970, casa de pe plajă a fost folosită, mai mulţi ani, ca destinaţie de vacanţă de cuplul Goldie Hawn şi Kurt Russell.

Cei doi au reuşit, după mai multe încercări, să vândă imobilul cu patru dormitoare în 2013, pentru 9,5 milioane de dolari.

Cumpărătorul, omul de afaceri Jesse Jones, a adus puţine schimbări casei. El a păstrat chiar o parte din mobila cumpărată de Hawn şi Russell. Jones a scos la vânzare casa la începutul acestei luni. 

Casa principală are peste 1.200 de metri pătraţi, iar pe proprietate se mai află un garaj pentru trei maşini şi o casă pentru oaspeţi, plus o terasă cu vedere la ocean, mai multe fântâni şi un drum privat până pe plajă.

Între vecini se numără Pierce Brosnan, Ray Romano, Marta Kauffman, creatoarea „Friends”, şi Dustin Hoffman.

Reynolds mai are o casă în Los Angeles, în cartierul Eagle Rock. Proprietatea a fost achiziţionată în 2017 pentru aproximativ 1,1 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.