Liam Payne, solist al grupului britanic One Direction, a afirmat cu siguranţă că trupa se va reuni, informează site-ul nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, pe platforma de socializare Twitter, dacă One Direction se va reuni vreodată, Liam Payne a răspuns: ”Sunt 100% sigur că vom face asta”.

Grupul, format din Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson şi Liam Payne a anunţat, în urmă cu un an, că ia o pauză, însă în ultimele luni au circulat zvonuri potrivit cărora formaţia s-ar fi destrămat.

”Nu ştiu dacă este o pauză sau o despărţire, să fiu sincer”, a spus mentorul trupei, Simon Cowell pentru Billboard. ”Într-un fel ciudat, nu vreau să ştiu. Nu cred că au avut suficient timp să experimenteze cum este să nu mai faci parte dintr-o trupă”.

Cei patru membri ai One Direction au fost incluşi, în luna aprilie a acestui an, într-un top al celor mai bogaţi artişti cu vârste de până la 30 de ani, cu o avere de 33 milioane de lire sterline (47,3 milioane de dolari).

One Direction, fondată în 2010, la Londra, după ce Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson şi Liam Payne au participat solo la concursul ”The X factor”. Albumele ”Up All Night” şi ”Take Me Home”, lansate in 2011, respectiv 2012, au doborat mai multe recorduri, au dominat clasamentele şi au generat piese de succes precum ”What Makes You Beautiful” şi ”Live While We're Young”. Grupul a lansat cinci discuri, cel mai recent, ”Made in the A.M.”, în 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.