Smiley a sărbătorit, joi seară, 10 ani de carieră solo printr-un concert care a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti şi la care au fost invitaţi, între alţii, Alex Velea, Cabron şi CRBL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un setlist format din 30 de piese, în faţa a aproximativ 5.000 de persoane, Smiley a cântat pe scenă alături de Alex Velea, Cabron, Grasu XXL, Guess Who, Doc, Marius Moga, Feli, Damian Drăghici şi CRBL şi Piticu’, colegii şi prietenii săi de la trupa Simplu.

Artistul le-a dedicat părinţilor săi piesa “Confesiune”, înaintea căreia a fost difuzată o înregistrare audio. “Este o înregistrare audio cu mine la 3 ani pe care am primit-o cadou de la ai mei când am împlinit 18 ani. Atunci am aflat şi povestea ei. După serbarea de la grădiniţă unde nu am vrut să-mi spun rolul, am ajuns acasă şi am recitat în faţa părinţilor mei toată serbarea, toate rolurile colegilor mei pe care le ştiam pe de rost, iar mama şi tata m-au înregistrat şi m-au aplaudat”, a povestit el după spectacol.

Piesa, care l-a emoţionat pe cântăreţ, a fost interpretată împreună cu producătorul muzical de la HaHaHa Production, Şerban Cazan.

”Emoţia pe care am trăit-o în seara asta n-am mai trăit-o niciodată. Sunt alături de familie, de prieteni, de colegi, de artişti pe care îi apreciez, alături de voi care ştiţi întotdeauna să-mi daţi aripi”, a mai spus Smiley.

În deschiderea evenimentului doi dintre foştii concurenţi de la ”Vocea României”, cu care Smiley colaborează la HaHaHa Production, Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi, au susţinut un recital acustic.

Cea mai mare suprafaţă de led montată la Arenele Romane - 260 de mp de ecrane -, trei backing-vocals, un cvartet şi dansatori au făcut parte, de asemenea, din show-ul aniversar al lui Smiley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.