Smiley a lansat o melodie cu videoclip, intitulată ”Să-mi fie vara”, sâmbătă, în cadrul proiectului prin care artistul aniversează 10 ani de carieră solo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să-mi fie vara” este cea de-a patra piesă cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale din cadrul proiectului aniversar ”#Smiley10”.

Noul single al artistului, produs de HaHaHa Production şi Cat Music, este un imn al vieţii, al bucuriei de a trăi, potrivit Cat Music.

“Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi şi fericiţi. Cam asta am vrut să spun în piesă, că depinde de noi cum ne facem viaţa şi ce alegem de fiecare dată să vedem din ea. Eu am ales cea mai bună variantă, să cânt viaţa în cele mai frumoase note”, a spus Smiley. 

În videoclipul piesei, Smiley prezintă o zi distractivă petrecută cu prietenii şi echipa HaHaHa Production.

”Aşa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viaţa mea şi a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici măcar nu am simţit că suntem la filmarea unui videoclip”, a mai spus artistul.

Între protagoniştii videoclipului, filmat de Iulian Moga, se numără: Sore, Cabron, Doc, Sere şi Silviu Paşca.  

Pe 1 iunie, Smiley a sărbătorit 10 ani de carieră solo printr-un concert care a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti şi la care au fost invitaţi, între alţii, Alex Velea, Cabron şi CRBL.

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983. Este cântăreţ şi producător muzical şi a debutat ca membru al grupului Simplu. ”În lipsa mea”, primul album solo a apărut în 2008, iar în 2009 a pus bazele propriei case de producţie, HaHaHa Production. Au urmat discurile ”Plec pe Marte” (2010) şi ”Acasă” (2013). A colaborat cu interpreţi precum Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana şi Andra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.