Sinead O'Connor, în vârstă de 50 de ani, a publicat pe Facebook un videoclip emoţionant în care vorbeşte despre depresia de care suferă, despre intenţiile suicidale pe care le-a avut, despre faptul că locuieşte singură, departe de familie, într-un motel din New Jersey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa de origine irlandeză, care se luptă cu depresia, a dezvăluit că locuieşte într-un motel din New Jersey, după ce şi-a părăsit familia din Irlanda "din cauză că nu le pasă". 

O’Connor a ajuns să aibă gânduri suicidale în ultimii doi ani de când trăieşte singură, dar a luptat să "rămână în viaţă", adăugând: "Sunt una dintr-un milion şi milioane din milioane de oameni sunt la fel ca mine". 

"Depresia este un fel de drog, nu-i pasă cine eşti", a continuat cântăreaţa. "Şi, ştiţi ce e mai rău? Stigmatul omoară oameni, nu boala. Nu voi muri, dar ăsta nu este un mod de a muri pentru un om". 

Fanii cântăreţei şi-au arătat susţinerea şi i-au oferit ajutorul după publicarea videoclipului emoţionant.

De când a publicat videoclipul, O'Connor a primit încurajările fanilor. Actriţa Rose McGowan a spus pe Twitter: “Mă gândesc la Sinéad O’Connor în această seară şi la toţi cei care se luptă cu depresia. O călătorie care-ţi frânge inima. Vă rog, rezistaţi!". 

"Videoclipul mi-a frânt inima. Mi-ar plăcea să mă urc în avion şi să-i dau o îmbrăţişare şi să o aduc cu mine acasă", a scris Amanda Bowes pe Twitter. 

Sinead O'Connor, născută pe 8 decembrie 1966, la Dublin, este o cântăreaţă şi compozitoare irlandeză. Cel mai de succes single al ei, ”Nothing Compares 2 U”, a fost compus de Prince. Artista irlandeză, cunoscută nu doar pentru calităţile ei interpretative, ci şi pentru declaraţiile sale polemice şi extravaganţei vestimentare, are în palmares numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei MTV Video Music Awards.

Acţiunile ei controversate i-au adus însă şi numeroase critici, în special în Statele Unite.

În 1990, mai multe posturi de radio au refuzat să îi difuzeze cântecele, după ce artista irlandeză nu a permis ca imnul naţional american să fie intonat în deschiderea unuia dintre concertele sale.

După ce a criticat cu vehemenţă Biserica Catolică din cauza felului în care aceasta a ascuns abuzurile sexuale comise de preoţi, artista irlandeză a fost din nou subiectul unui moment controversat, în 1992, după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea în emisiunea ”Saturday Night Live”. După acel gest care a şocat publicul american, cântăreaţa a spus: ”Luptaţi împotriva duşmanului adevărat!”.

Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu ”o frică copleşitoare” şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2012, cântăreaţa şi-a anulat un întreg turneu, spunând că medicii i-au recomandat să se odihnească, după ”o foarte serioasă cădere nervoasă”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.