Sindicatul scenariştilor americani a anunţat că va acorda anul viitor premiile în luna martie, după ce gala Golden Globes, ceremoniile de acordare a premiilor Sindicatelor regizorilor, actorilor şi producătorilor şi Oscarurile au fost decalate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia premiilor Sindicatului scenariştilor americani, care recompensează cele mai bune realizări în film, televiziune, new media, ştiri, radio şi publicitate, are loc, de obicei, în prima jumătate a lunii februarie.

Cea de-a 73-a ediţie a fost programată pentru 21 martie 2021, iar, în contextul pandemiei, când o bună parte dintre cinematografe au fost închise, vor fi luate în calcul scenarii de film şi documentare ale producţiilor lansate până pe 28 februarie 2021.

În cazul producţiilor de televiziune, perioada de eligibilitate a rămas 1 ianuarie - 31 decembrie 2020, iar în ceea ce priveşte categoriile documentar TV şi ştiri, între 1 octombrie 2019 şi 30 noiembrie 2020.

Perioada de înscriere a început pe 28 septembrie. Nominalizările pentru scenariu original, adaptat şi documentar, vor fi anunţate pe 16 februarie 2021.

„Parasite”, scris de Bong Joon Ho, „Jojo Rabbit”, adaptat de Taika Waititi, şi serialele „Succession” şi Barry” au fost marile câştigătoare ale premiilor Sindicatului scenariştilor americani 2020, care au fost acordate la începutul lunii februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.