Show-ul culinar „MasterChef” va fi difuzat de Pro TV începând cu 12 ianuarie, de la ora 20:30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chef Joseph Hadad, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu vor oferi o şansă pasionaţilor de gastronomie. Concurenţii trebuie să fie atenţi la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoţii, să se încadreze în timp şi, nu în ultimul rând, mâncarea trebuie să aibă gust şi să-i facă pe cel puţin doi dintre juraţi să aprecieze preparatul lor. Doar aşa pot primi un şorţ şi oportunitatea de a merge în următoarea etapă a competiţiei.

Presiunea pe care o simt concurenţii în faţa chefilor îi face să se îndoiască chiar şi de cele mai sigure gânduri ale lor.  La polul opus, vor fi şi concurenţi care vor încerca să îi sfideze pe cei trei, însă totul va avea consecinţe.

Prima ediţie a noului sezon este disponibilă pe VOYO. Emisiunea poate fi vizionată pe platformă cu 24 de ore înaintea difuzării la TV. 

„MasterChef” va fi difuzată miercurea şi joia, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.