Pe scenele festivalului Massif, care va avea loc între 14 şi 17 martie 2024 în Poiana Braşov, vor urca Shimza, GORDO, Wilkinson Dub FX feat. Woodnote şi Grigoré, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shimza este unul dintre cei mai talentaţi artişti din Africa de Sud. Artistul a făcut tranziţia de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul "Shimuzic", dar şi numeroase colaborări şi single-uri precum "African Woman" şi "Akulalwa", l-au consacrat pe Shimza ca unul dintre principalii producători de muzică house din Africa de Sud.

GORDO, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător şi fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă "Carnage" a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum "The Underground" şi albumul "Papi Gordo". În 2021, artistul a ales un nou alias, "Gordo", şi a lansat single-ul "KTM". De atunci a adoptat un sound orientat spre house şi techno, făcând trecerea de la trap şi bass. Gordo a avut şi contribuţii notabile la albumul surpriză al lui Drake, "Honestly, Nevermind", lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influenţe variate, Grigoré oferă o experienţă muzicală inedită şi reuşeşte să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.

Wilkinson, DJ-ul şi producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internaţional după lansarea albumului său de debut, intitulat "Lazers Not Included", în 2013. Stilul său distinct în care îmbină elemente de drum and bass cu influenţe pop şi electronice i-a adus o bază mare de fani şi apreciere din partea criticilor.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae şi drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el pe scenă va urca unul dintre cei mai creativi saxofonişti din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariţii live la UNTOLD, Glastonbury, ADE sau BoomTown.

Abonamentele pot fi achiziţionate de pe bemassif.com. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.